Spaans leren

 

Het cursusoverzicht is zeer flexibel. Je kunt het in acht weken voltooien, maar als je je spieren kunt strekken en Spaans kunt blijven leren door een gestructureerd studieprogramma te volgen, kun je verwachten dat je veel meer dan acht weken Spaans leert.

Begin met het leren van kernwoorden in het Spaans, zoals amide, bella, enz. Deze woorden zijn essentieel om u te helpen meer gecompliceerde woorden in de Spaanse taal te begrijpen. Nadat je de basiswoorden van het Spaans hebt geleerd, kun je beginnen met het leren van meer Spaanstalig materiaal. Lees Spaanse boeken, luister naar de Spaanse radio, kijk naar de Spaanse tv en praat met Spaanstaligen. Probeer voor dagelijks gebruik een Spaans woordenboek, grammatica van de Spaanse woordenschat, ultrasoonapparaatoefeningen, enz.

De cursusstructuur

De opbouw van het studieprogramma is als volgt ingedeeld:

1. Leer de Spaanse taalactiviteit en bekijk deze twee of drie keer.

2. Leer wat Spaanse grammatica en woordenschat door een gedetailleerd studieprogramma te doorlopen.

3. Lees een paar Spaanse kranten en tijdschriften.

4. Voer een activiteit uit die past bij de cursusstructuur.

5. Leer uw aangeleerde Spaanse woordenschat opnieuw door synoniemen te vinden voor woorden die u hebt geleerd. Als je bijvoorbeeld hebt geleerd dat het woord 'shuttle' wordt gebruikt in de zin van een kar, probeer dan het equivalent in het Engels te vinden.

6. Ken enkele basiswetten van de fysica.

7. Programma-evaluatie wordt gedaan door de instructeur.

8. Zorg voor een uitgebreide woordenlijst. Spaans heeft 21.000 woorden. Zelfs als je de Spaanse woordenschat blijft leren, zul je vaak de betekenis moeten vinden van woorden die je niet kent.

Het praktische gedeelte van de cursus is het belangrijkste onderdeel van de gehele Spaanse leerervaring. Je moet de taal immers dagelijks gebruiken. Je moet het spreken. Je moet het schrijven. Je moet het lezen.

Over het algemeen zal je instructeur je voortgang beoordelen door middel van tests:

1. Test uw beheersing van de taal. Je moet de taal goed kunnen spreken en schrijven.

2. Test van je uitspraak. U moet de taal met vertrouwen kunnen begrijpen en spreken.

3. Test van uw kennis van grammaticale structuur en woordenschat van de taal.

4. Test uw uitspraak van de Spaanse taal.

5. Een algemene test om te zien hoe goed je de Spaanse woordenschat kent.

6. Een periodieke woordenschattest.

Uiteindelijk zijn het uw prestaties en uw doel die bepalend zijn voor de middelen en studiepunten die u voor de cursus ontvangt. Het is veel beter om een ​​goede artiest te vinden dan een genie. De meeste mensen zijn niet in staat om geweldige scores te behalen. De beste manier om je op een toets voor te bereiden, is door een lijst met vragen op te stellen en te oefenen. Probeer elke vraag te beantwoorden, afhankelijk van of het een hoortest of een spreektest is. Ook volgens de test kun je meer dan één taal gebruiken. Als u een bekwame spreker bent, kunt u de taal met meer vertrouwen spreken dan anderen.

Het belangrijkste om te onthouden is dat voorbereiding de sleutel is tot succes bij alles wat je doet. Begin zo vroeg mogelijk door online een Spaans programma te zoeken. Met behulp van online bronnen kunt u het grootste deel van uw leerproces in slechts een paar maanden afronden in plaats van een jaar of twee. Geef niet op!